Zoeken

Riant makelaars

WordPress website

Riant Makelaars vroeg ons een nieuwe WordPress website te bouwen voor hun makelaarskantoor. Sinds Riant hun makelaarswebsite in gebruik heeft genomen is hun vindbaarheid in de zoekmachines sterk toegenomen. Hierdoor zijn de aanvragen voor woningbezichtigingen eveneens toegenomen.

yiore-201505-portfolio-wordpress-website-Riant-Makelaars-nl-showcase

Situatieschets

Riant Makelaars heeft ons gevraagd een nieuwe frisse en moderne website te ontwerpen. Men zocht een makelaarswebsite die gemakkelijk zelf te beheren is. De website dient op moderne apparaten goed weergegeven te worden. Daarnaast dient een uitgebreid woningaanbod gemaakt te worden met mogelijkheden als bijv. woningimpressie, woningpresentatie en een locatiekaart.

Doelen

  • Realiseer een professionele makelaarswebsite
  • Zorg dat ons woningaanbod goed vindbaar is in de zoekmachines
  • Zorg dat ons woningaanbod filterbaar is
  • Zet woningzoekenden aan tot aanvragen van onze makelaarsdiensten

Oplossing

De beste oplossing is hier een responsive WordPress website met portfolio en content pagina’s. Het woningaanbod presenteren we op 1 pagina met een logisch woningenfilter. De content is luchtig opgezet waardoor het snel leest. Het grootste voordeel van deze opzet is dat elke woning het beste vindbaar is in de zoekmachines. Bekijk hier het resultaat van de door ons gemaakte WordPress makelaarswebsite.

Technieken & bijzonderheden

Over Riant Makelaars

Riant Makelaars is een NVM makelaarskantoor in de stad Groningen. Bij Riant is men deskundig en bekwaam. Het kantoor is eigentijds en heeft een frisse uitstraling. De klant staat bij Riant centraal. Riant Makelaars heeft flexibele openingstijden en aantrekkelijke tarieven. Dit laatste is één van de sterke punten van Riant Makelaars.