Zoeken

Riant Makelaars

Woningpresentatie

Riant Makelaars benaderde ons om een concept te bedenken om woningen aantrekkelijk te presenteren. Op deze portfolio pagina leest u hoe wij tot ons ontwerp van onze woningpresentatie kwamen. Door het gebruik van onze woningpresentatie zag Riant Makelaars de verkoopsnelheid van woningen aanzienlijk toenemen.

yiore-201505-portfolio-woningpresentatie-Riant-Makelaars-nl-showcase

Situatieschets

Riant Makelaars heeft ons gevraagd mee te denken om de presentatie van hun woningaanbod te verbeteren. Men zocht naar een online oplossing om de woningen op een meer sfeervolle wijze te presenteren in de social media en op de huizenaanbod website Funda.

Doelen

  • Sneller een groot publiek te bereiken
  • Geïnteresseerde woningzoekers sneller over halen de woning te bekijken

Oplossing

Onze oplossing is een geanimeerde woningpresentatie. Door gebruik te maken van onze woningpresentatie wordt in een relatief korte tijd een veel grotere groep mensen bereikt. Dit komt doordat bewegend beeld mensen veel sneller aantrekt en aan zet tot actie. Het grootste voordeel is dat de betreffende woning aanzienlijk sneller wordt verkocht. Bekijk hier het resultaat van de door ons gemaakte woningpresentatie.

Technieken & bijzonderheden

  • Flash
  • Storytelling
  • Social media

Over Riant Makelaars

Riant Makelaars is een NVM makelaarskantoor in de stad Groningen. Bij Riant is men deskundig en bekwaam. Het kantoor is eigentijds en heeft een frisse uitstraling. De klant staat bij Riant centraal. Riant Makelaars heeft flexibele openingstijden en aantrekkelijke tarieven. Dit laatste is één van de sterke punten van Riant Makelaars.