Zoeken

Niestijl Mechanisatie

MailChimp e-mail template

Niestijl Mechanisatie kwam bij ons voor de realisatie van een MailChimp e-mail template. Op deze portfolio pagina beschrijven wij hoe we samen met onze klant tot het ontwerp zijn gekomen. Met de e-mail template realiseert Niestijl snel een professionele nieuwsbrief.

yiore-201501-portfolio-MailChimp-e-mail-template-Niestijl-nl-showcase

Situatieschets

Niestijl Mechanisatie vroeg ons om een eenvoudig en bewerkbaar MailChimp e-mail template op te zetten. Men wenst periodiek een groot aantal bedrijven te bereiken met een nieuwsbrief in de eigen huisstijl.

Doelen

  • Maak een herkenbaar professioneel nieuwsbrief template in MailChimp
  • Klanten en potentiĆ«le klanten aanzetten tot actie

Oplossing

De beste oplossing voor Niestijl Mechanisatie is een MailChimp e-mail template. Met onze template zet men snel een professionele nieuwsbrief in de eigen huisstijl op. Niestijl bereikt met ons product periodiek een grote groep bedrijven. Na het lezen van de nieuwsbrief in de vertrouwde Niestijl huisstijl gaan klanten nu sneller over tot actie. Bekijk hier het resultaat van de MailChimp e-mail template.

Technieken & bijzonderheden

  • HTML
  • CSS
  • MailChimp

Over Niestijl Mechanisatie

Niestijl Mechanisatie is een mechanisatie bedrijf uit Siddeburen. Het bedrijf is onderdeel van de Mechangroep uit Achterveld. Niestijl verkoopt en onderhoudt tractoren en landbouwvoertuigen. Men heeft een groot aantal A-merken in het assortiment. Het is een no nonsense bedrijf met een aanpakkers mentaliteit.