Zoeken

Loonbedrijf Schuring & Zn.

WordPress website

Loonbedrijf Schuring & Zn. vroeg ons een nieuwe WordPress website voor hun loonbedrijf te bouwen. Op deze portfolio pagina beschrijven wij hoe we tot het ontwerp zijn gekomen. Sinds Schuring de website in gebruik heeft genomen is het aantal opdrachten aanzienlijk toe genomen.

yiore-201411-portfolio-wordpress-website-Schuring-Zn-nl-showcase

Situatieschets

Loonbedrijf Schuring & Zn. liep al een tijd met de gedachte hoe hun website te professionaliseren. Schuring kreeg steeds vaker te horen waarom ze niet goed online zichtbaar waren. Schuring wenste een website gericht op agrarische bedrijven, overheden en aannemers. Men wenste ook dat vindbaarheid op de verschillende agrarische loonwerk diensten verbeterde.

Doelen

  • Realiseer een professionele bedrijfswebsite voor ons loonbedrijf
  • Zet onze doelgroepen aan tot aanvragen van onze agrarische diensten

Oplossing

Wij vinden in deze situatie een gestructureerde WordPress website de beste oplossing. De website bevat veel afbeeldingen en bondige teksten. Er is door ons nagedacht over hoe de verschillende doelgroepen zoeken naar de agrarische diensten. Het grote voordeel van deze website is dat deze agrarische website nu goed vindbaar is in de zoekmachines. Hierdoor genereert Schuring steeds meer aanvragen via het internet. Bekijk hier het resultaat van de WordPress website.

Technieken & bijzonderheden

  • HTML5
  • CSS3
  • Javascript
  • WordPress

Over Loonbedrijf Schuring & Zn.

Loonbedrijf Schuring is een agrarisch dienstverlener uit Nieuwediep. Agrarische bedrijven, overheden en aannemers huren Schuring in voor Bermonderhoud, Slootonderhoud, Grondverzet en Loonwerk. Schuring is natuur & landschapsbeheer specialist. De specialiteit van Schuring is bermonderhoud met een eigen gebouwde bermschaaf aangedreven door een Claas Xerion 3300 VC.