Zoeken

Loonbedrijf Mennega

Landingspagina

Loonbedrijf Mennega benaderde ons om een nieuwe WordPress website voor hun loonbedrijf te maken. Op deze portfolio pagina staat de realisatie van hun WordPress landingspagina beschreven. Door het gebruik van de nieuwe website nam het aantal aanvragen voor opdrachten aanzienlijk toe.

yiore-201506-portfolio-wordpress-landingspagina-Mennegavof-nl-showcase

Situatieschets

Loonbedrijf Mennega vroeg ons mee te denken een eenvoudig website met contactformulier te realiseren. Voor een loonbedrijf is het steeds belangrijker een professionele website te hebben. Mennega wenste een website die klanten vertelt over hun diensten, materieel, belangrijkste sterkten en de achtergrond van hun bedrijf.

Doelen

  • Realiseer een professionele bedrijfswebsite voor ons loonbedrijf
  • Nodig agrarische bedrijven uit om opdrachten bij ons uit te zetten

Oplossing

Wij vinden dat hier de beste oplossing een WordPress website is in de vorm van een landingspagina. Alle informatie bevindt zich op één pagina. Onderaan zit een eenvoudig contactformulier. De pagina is kort en bondig zoals de klant het wenst. Het grootste voordeel van deze opzet is dat het de bezoeker professioneel informeert en aanzet tot contact opnemen. Bekijk hier het resultaat van de door ons gemaakte WordPress website.

Technieken & bijzonderheden

Over Loonbedrijf Mennega

Loonbedrijf Mennega is een agrarisch dienstverlener uit Eext. Het bedrijf heeft veel ervaring in landbewerking, bemesting, grasverzorging, oogsten en grondverzet. Men werkt veel met zelfrijders met gps besturing, bijv. een Vervaet Beet Eater. Bij Mennega is men klantvriendelijk, spreekt men graag duidelijke taal en brengt het afgesprokene direct in de praktijk.