Zoeken

John Breider Mechanisatie

Wordpress website

John Breider Mechanisatie vroeg ons een nieuwe WordPress agri website te bouwen. Bijzonder aan deze agri website is o.a. de koppeling met Kramp online service, het vroegere My Partspartner. We verwachten dat de online vindbaarheid van John Breider Mechanisatie toeneemt, het online imago verbetert, de verkoop van tractoren, landbouwmachines, grondverzet machines en onderdelen stijgt.

yiore-201506-portfolio-wordpress-website-JohnBreiderHellum-com-showcase

Situatieschets

John Breider Mechanisatie heeft ons gevraagd om een nieuwe frisse en resultaatgerichte website voor hun CLAAS tractoren, CLAAS landbouwmachines, TEREX grondverzetmachines en andere agrarische en grondverzet A-merken te realiseren.

Verbetering vindbaarheid en weergave

De oude website was niet geoptimaliseerd voor weergave op alle moderne apparaten. Ook was de website niet geoptimaliseerd voor de beste vindbaarheid in de zoekmachines. De occasions tractoren, landbouwmachines en grondverzetmachines waren hierdoor niet vindbaar in de zoekmachines. Ook de presentatie van de verschillende grondverzetmachine- en landbouwmachinemerken dient te worden verbeterd.

Eenvoudig websitebeheersysteem

Verder is er behoefte aan een gemakkelijk websitebeheersysteem waarmee men zelf eenvoudig de informatie op de website plaatst en wijzigt. Met het nieuwe systeem dienen medewerkers van John Breider Mechanisatie de website snel en gemakkelijk te kunnen beheren.

Verbetering conversie

Klanten dienen zichzelf te herkennen in de nieuwe website. Ze worden geïnformeerd over de verschillende merken en producten in het assortiment van John Breider Mechanisatie. Bij vragen of een koopbehoefte dienen ze aangezet te worden om een afspraak te maken met de accountmanager.

Doelen

 • Realiseer een professionele website voor ons landbouw en grondverzet mechanisatiebedrijf
 • Presenteer onze nieuwe CLAAS tractoren, CLAAS landbouwmachines en andere A-merk landbouw- en grondverzetmachines
 • Presenteer onze occasions tractoren, landbouw- en grondverzetmachines
 • Zorg dat ons occasionaanbod goed vindbaar in de zoekmachines is
 • Zorg dat ons occasionaanbod filterbaar is
 • Stimuleer bestaande en potentiële klanten in de agrarische sector om aankopen bij ons bedrijf te doen

Oplossing

De beste oplossing is hier een responsive WordPress website met portfolio, content pagina’s en een inlogportaal naar de mechanisatie onderdelenwebwinkel van Kramp Online Service.

De nieuwe website richt zich op verschillende doelgroepen in de agrarische sector. We kiezen om de nieuwe en occasion tractoren, landbouw- en grondverzetmachines onder te brengen in aparte invoerpagina’s.

Het grootste voordeel voor deze opzet is dat elk merk en product het beste aangeboden wordt om zo de verkoop te stimuleren. Ook zijn de merken en producten voor agrarische bedrijven in de regio het best vindbaar in de zoekmachines.

Bekijk hier het resultaat van de door ons gemaakte WordPress agri website voor dit mechanisatiebedrijf..

Technieken

 • HTML5
 • CSS3
 • Javascript
 • WordPress
 • Responsive design

Over John Breider Mechanisatie

John Breider Mechanisatie kent een relatief jonge historie in Hellum en omgeving. Het mechanisatiebedrijf is een aantal jaren geleden opgericht door John Breider. John Breider Mechanisatie is hoofddealer van het merk Claas. Men verkoopt van Claas de tractoren en landbouwmachines. Naast het landbouwmerk Claas verkoopt men ook diverse landbouw- en grondverzetmachines van andere A-merken.