Zoeken

De Verloskundigen Praktijk

Landingspagina

De Verloskundigen Praktijk van Groningen vroeg ons meerdere landingspagina’s te realiseren voor verschillende wijken in hun werkgebied. Sinds De Verloskundigen Praktijk de landingspagina’s in gebruik hebben genomen is het aantal nieuwe patiënten in de praktijk en ook naar de praktijkwebsite aanzienlijk toegenomen.

yiore-201202-portfolio-landingspagina-De-Verloskundigen-Praktijk-van-Groningen-nl-showcase

Situatieschets

De Verloskundigen Praktijk van Groningen wenste dat verschillende spreekuurlocaties beter naar voren komen in de zoekresultaten binnen het werkgebied. Men wenste een aantal separate pagina’s die specifieke informatie voor toekomstige moeders over de spreekuurlocatie in de eigen wijk verstrekt. De sites dienen te verwijzen naar de praktijkwebsite.

Doelen

  • Realiseer meerdere professionele wijkwebsites (landingspagina) met spreekuurlocatie informatie
  • Verbeter de vindbaarheid van elke spreekuurlocatie in de zoekmachines
  • Nodig toekomstig moeders uit om aan te melden bij onze verloskundigenpraktijk

Oplossing

Voor deze uitdaging vinden wij de beste oplossing verschillende landingspagina’s per wijk te bouwen. Elke landingspagina is gelinkt aan de dichtstbijzijnde spreekuurlocatie. Voor deze opdracht hebben wij passende domeinnamen gekoppeld aan de landingspagina’s. Door deze aanpak realiseerde De Verloskundigen Praktijk lokaal veel nieuwe aanmeldingen van toekomstige moeders. Bekijk hier het resultaat van de door ons gerealiseerde landingspagina’s.

Technieken & bijzonderheden

  • HTML
  • CSS
  • PHP

Over De Verloskundigen praktijk van Groningen

De Verloskundigen Praktijk van Groningen is een bekend verloskundigenpraktijk in de stad Groningen. De praktijk wordt gerund door 4 ervaren verloskundigen samen met hun praktijkverpleegkundigen. De praktijk heeft 7 fysieke spreekuurlocaties in Groningen. De praktijk is deskundig, vernieuwend en vooruitstrevend in hun vak verloskunde.