Zoeken

Concordia Yachts

WordPress website

Visscher Jachtbouw benaderde ons om een nieuwe WordPress website te bouwen voor hun merk Concordia Yachts. Op deze portpolio pagina beschrijven wij hoe we tot het ontwerp zijn gekomen. Door de nieuwe website realiseert Visscher Jachtbouw aanzienlijk meer bouwopdrachten.

yiore-201105-portfolio-wordpress-website-Concordia-yachts-nl-showcase

Situatieschets

Visscher Jachtbouw wenste een nieuwe website voor hun merk Concordia Yachts. Deze website moest de sfeer overbrengen van het recreëren met een eigen motorjacht met de luxe van thuis. De doelgroep moest zich herkennen in vormgeving en uitingen op de website. Verder diende de verschillende productlijnen met een eigen portfolio te zijn gebouwd.

Doelen

  • Realiseer een professionele bedrijfswebsite voor ons merk Concordia Yachts
  • Nodig waterrecreanten uit om bouwopdrachten bij ons uit te zetten

Oplossing

In dit geval kozen wij voor een product georiënteerde WordPress website met verschillende portfolio’s. Om de aandacht te trekken en de sfeer over te brengen gebruiken we vooral visuele content. De tekstuele content plaatsten we iets dieper in de site. Het grote voordeel van deze aanpak is dat mensen sneller overgaan tot het plaatsen van een bouwopdracht. Bekijk hier het resultaat van de door ons gerealiseerde WordPress website.

Technieken & bijzonderheden

  • HTML
  • CSS
  • Javascript
  • WordPress

Over Concordia Yachts

Concordia Yachts is een merk van Visscher Jachtbouw te Lemmer. Visscher Jachtbouw bouwt plezierjachten tot 18 meter voor de binnenlandse en buitenlandse waterrecreatie markten. Ook bouwt Visscher custom built jachten en werkboten. Men beschikt over een uitgebreid machinepark met de modernste computergestuurde machines.