Zoeken

Begeleiding bij Scheiding

WordPress website

MfN-mediator Bollen van Bollen Mediations benaderde ons voor het realiseren van een nieuwe WordPress website. Op deze portfolio pagina geven wij u inzicht in de achtergrond bij deze case. Sinds Bollen Mediations de nieuwe WordPress website in gebruik heeft genomen is het aantal mediation aanvragen toegenomen.

yiore-201203-portfolio-wordpress-website-Begeleiding-bij-Scheiding-nl-showcase

Situatieschets

MfN-familiemediator Bollen zocht naar een professionele bedrijfswebsite voor zijn mediation activiteiten. De website moet echtgenoten informeren over alle facetten die aan bod komen tijdens een ophanden zijnde scheiding. Belangrijk is dat Bollen Mediations in de zoekmachines in de eigen regio goed vindbaar moet zijn.

Doelen

  • Realiseer een professionele website over de dienstverlening van onze MfN mediationpraktijk
  • Nodig echtgenoten met scheidingsplannen uit om hun mediation aanvraag bij ons uit te zetten

Oplossing

De beste oplossing voor de situatie van Bollen Mediations is een informatieve WordPress website. De website is qua structuur logisch opgebouwd. De website bevat naast visuele content ook veel tekstuele content. De tekstuele content is van belang om organisch goed gevonden te worden in de zoekmachines. De teksten zijn doelgroep vriendelijk geschreven afgestemd op hun behoeftes. Bekijk hier het resultaat van de door ons gerealiseerde WordPress website.

Technieken & bijzonderheden

  • HTML5
  • CSS3
  • Javascript
  • WordPress
  • Responsive design

Over Bollen Mediations

Bollen Mediations is een mediationpraktijk in Rolde. Door jaren ervaring in de mediation, en hun administratie- en belastingadvieskantoor, is Bollen als MfN-familiemediator de ideale gesprekspartner voor een scheidende ondernemersechtpaar. De reden hiervoor is dat Bollen naast mediationkennis ook kennis heeft van particuliere financiƫn en bedrijfsfinanciƫn.