Zoeken

Werkwijze

Onze werkwijze geeft u inzicht in het proces wat wij samen met u doorlopen wanneer wij met uw internet marketing project aan slag gaan. Het is het resultaat van veel ervaring en opgedane kennis in de ontwikkeling van verschillende aan ons toevertrouwde internet & marketing projecten.

Kennismaken

Tijdens ons persoonlijke kennismakingsgesprek onderzoeken we of er een onderlinge klik is om samen te werken. Deze klik is van groot belang om de dienstverlening tot een goed eindresultaat te brengen. Het dient daarom als basis om vanuit verder te werken. Ook wordt er een eerste globale verkenning gedaan van uw internet behoefte.

Oriëntatie & analyse

In de oriëntatie & analyse fase denken we vooraf samen goed na. We bekijken uw project vanuit uw wensen, bedrijf, diensten, doelen, doelgroep en uw markt. Belangrijk is dat we van u horen wat u met het internetproject wenst te bereiken. Ook zoeken we naar onderscheidende mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling op het internet.

Content verzameling

In de content verzameling fase dient u na te denken over het soort content u op uw website wenst te tonen. U verzamelt of schrijft de beoogde content op onderwerp. U kunt hierbij aan denken aan uw huisstijl, teksten, afbeeldingen, illustraties, video en ander media materiaal. U hoeft uw teksten niet tot op de punt komma uit te schrijven. Wij zorgen er voor dat uw teksten professioneel zijn geschreven. Desnoods helpen we u met de content verzameling op weg.

Internet Project Plan (IPP)

Alle verzamelde informatie werken we uit in het Internet Project Plan (IPP). In het IPP beschrijven we alle aspecten tijdens en na de realisatie van uw website. Het bevat een complete analyse en beeldvorming. Ook bevat het de uitwerking van hoe we uw doelen en internet project realiseren. Gezamenlijk zetten we ons daarna in om uw keuzes te realiseren. Ons einddoel is om u te helpen het door u gewenste rendement sneller te realiseren.

Ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase structureren we uw informatie tot een functioneel ontwerp. Ook bepalen we de navigatie van de website. We maken een grove en eventueel fijnere pagina-indeling. Hierna maken we schetsen en werken we onze creatieve ideeën uit te een grafisch ontwerp. Het resultaat van het geheel is het eerste concept voor uw nieuwe website.

Bouwfase

In de bouwfase ontwikkelen we uw nieuwe website of internetproject aan de hand van het technisch ontwerp. We verwerken de gekozen standaarden, technieken en eventuele web richtlijnen van de overheid waar de website aan moet voldoen. Nadat de website technisch is gerealiseerd starten we met het vullen van de content. Ook optimaliseren we de teksten voor uw vindbaarheid in de zoekmachines. Tot slot verhuizen we de website naar de hostingserver waar de website gehost wordt.

Livegang!

In de livegang fase installeren we de website op de server waar deze wordt gehost. Vanaf nu vult u de website met alle resterende content die u wenst te tonen. In de tussentijd testen we de website op de juiste werking en weergave zoals we in ons Internet Project Plan bedacht hebben. We melden uw site aan bij de belangrijkste zoekmachine(s). Als alles werkt leveren we de website aan u op.

Beheer & onderhoud

Na verloop van tijd dient de website te worden beheerd en onderhouden. Het technisch onderhoud dient zeer regelmatig plaats te vinden in verband met beveiliging van uw website. Meestal is dit het updaten van de content management systeem en geïnstalleerde plug-ins. Zodra de content veranderd of er nieuwe content dient te worden geplaatst hebben we het over content beheer.

Aanvullende diensten

Wenst u de vindbaarheid van uw bedrijf op internet nog meer te verbeteren dan kan het voor u interessant zijn om gebruik te maken van onze aanvullende diensten. Veel gebruikte aanvullende diensten zijn:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Online adverteren
  • Social media profilering
  • Content ontwikkeling

Voordelen werkwijze Yiore

Alle voordelen van onze werkwijze op een rij.

  • Eerst nadenken, daarna doen!
  • Focus op de rode lijn in het plan
  • Ondersteuning waar u wenst
  • U houdt focus op uw primaire werk
  • U weet waar u aan toe bent
  • Wij gaan voor het beste eindresultaat voor uw bedrijf!

 

Spreekt onze werkwijze u aan? Wij maken graag kennis met u!

Maak nu een afspraak