Zoeken

Strategie

In onze aanpak staan onze klanten voorop. Samen met u maken wij uw bedrijf succesvol op het internet en als het nodig is daar buiten. Eerder geboekte resultaten zijn een basis voor de toekomst daar doen wij graag nog een extra schepje drive bovenop.

Missie Yiore

In een bedrijfsstrategie mag een heldere missie niet ontbreken. De missie van Yiore is…

Wij adviseren, ontzorgen en/ of ondersteunen bedrijven en instellingen op het gebied van al hun internet- en marketing vraagstukken, om hun bedrijfsdoelstellingen gemakkelijker en sneller te realiseren.
– Hans van Goor – Yiore internet & marketing

Creatieve visie op promotie

In alles wat we bij Yiore doen ademen we elke dag onze visie in en uit. Het is hetgeen ons drijft om uw doelen te behalen. We hebben een heldere en creatieve visie op promotie van uw bedrijf op het internet en daar buiten.

In alles wat we doen geloven we in het uitdagen van onze resultaten en onszelf. Dit doen we door onze internet- en marketing oplossingen aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en doelgroep- en resultaatgericht te ontwerpen.
– Hans van Goor – Yiore internet & marketing

Klant centraal

In onze aanpak staat u, onze klant, centraal. Bij het leveren van diensten is de klantrelatie belangrijker dan bij het verkopen van producten. Naast het resultaat van onze dienst bepaalt samenwerking mede ons succes. In de marketing noemen we dit “prosumerschap”. Daarom kiezen wij voor klantpartnerschap.

 

Uw uitdaging samen met ons omzetten in resultaat?

Maak nu een afspraak