Zoeken

Over Yiore

Yiore is een no nonsens internet & marketing bureau in de stad Groningen. Het idee voor het oprichten van Yiore is ontstaan in 2008. Wij helpen u met onze internet diensten uw bedrijf sneller te laten groeien. Samen met u zoeken we onderscheidende promotie mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling op het internet.

over-yiore

Yiore?! Hoe spreek je dat uit?

Mensen stellen ons vaak de vraag “Yiore?! Hoe spreek je dat uit?”. We leggen het u graag uit. Yiore spreek je fonetisch uit als [ ji-oor ] het klinkt nagenoeg gelijk als [Your]. Alleen ligt de nadruk iets meer op de “Ji…”. Iedere keer dat we het over onze bedrijfsnaam, over Yiore, hebben draagt dit wat ons betreft bij aan de brand awareness van ons bedrijf.

Onze gedachte achter “Yiore”

Het bedenken van een bedrijfsnaam kan een lastige klus zijn. De gedachte achter onze bedrijfsnaam “Yiore” was voor ons helder. Dus gingen we na lang zoeken terug naar de oorsprong. In de kern gaat het bij bijna elk bedrijf of instelling min of meer om één ding… namelijk winst maken, toch? In het Engels betekent kern “Core” en winst “Yield”. Uit de combinatie van deze 2 Engelse namen is onze bedrijfsnaam Yiore ontstaan.

 

Wenst u winst te maken met het internet?

Maak nu een afspraak